İstiklal İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz; Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, , maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, demokratik bireyler yetiştirmektedir.

Misyon: Misyonumuz; Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 2013 Yılı Avrupa Yıldızlar Halter Şampiyonu Yasemin KESKİN. 2014 Yılı Santranç İl Birinciliği. İlde Yapılan Yarışmalarda Şiir Dalında 1. ve 3.

Saatler: 08 : 50 Başlama 14 : 20 Bitiş
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: SATRANÇ , MASA TENİSİ , ZEKA OYUNLARI